Medvés Virágkötészeti és Selyemvirág Nagykereskedés

A Medvés Virágkötészeti és Selyemvirág Nagykereskedés egy 1992 óta működő szakirányú nagykereskedés. Vásárlóink virágkötők, virág- és ajándékkereskedők, kirakat rendezők, dekoratőrök, rendezvényszervezők. . . Számukra a kizárólagos belépést vevőkártyával biztosítjuk üzletünkbe és regisztrációval webáruházunkba.

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk vásárlóinknak, amiket sikeresen használhatnak fel a fontos alkalmakra és szezonokra:
Névnapokra, születésnapokra, Valentin napra, nőnapra, anyák napjára, ballagásra és az esküvőkre igényes csokrok kötéséhez és cserepes növényekhez szükséges összes kellék és kiegészítő.

Ajándékozáshoz ajándéktárgyak és azok színvonalas csomagolásához gazdag kínálat.

Kegyeletre és mindenszentekre koszorúk, sírcsokrok készítéséhez alapanyagok és tartós selyemvirágok széles választéka.

Dekorációk az otthonokba a trendeknek és a szezonoknak (tavasz/húsvét, ősz/halloween, karácsony) megfelelően: térkompozíciókhoz, ajtó- és ablakdíszekhez, kopogtatókhoz, asztaldíszekhez, adventi koszorúkhoz és a karácsonyfa állításhoz gazdag áruválaszték.

Dekorációs rendezvényekre, irodákba, szállodákba: dekorációs selyemvirágok és sok-sok kiegészítő.

Árukínálatunkat több mint 20 év tapasztalatával állítjuk össze közel 100 hazai és külföldi gyártó, importőr és iparművész kínálatából az igazán piacképes árukat kiválasztva. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket és nagy figyelmet fordítunk a vásárlóink igényeire.


Elérhetőség:

Cím 4031 Debrecen Szoboszlói u. 50.
Telefon 06-52-454-916, 06-30-9536-098
E-mail
Web medvesnagyker.hu

Nyitva tartás
Bankkártyás fizetés nincs
Virágküldés van