Fehér Tulipán Virágbolt

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, elindítottuk webshopos virágküldő szolgáltatásunkat. Szeretnénk új stílust teremteni, mert mint minden más, a virágkötészet is mindig megújul. Mi a virágot szeretnénk hangsúlyozni.
Ha megtekinti csokrainkat, láthatja, hogy kevesebb zölddel, pár szál dekoratív levéllel, kiegészítőkkel dolgozunk. Természetesen, hogy minden igényt kielégítsünk, hagyományos csokrokat is készítünk.
Weboldalunkon, a csokrokon kívül, kedvére talál még cserepes növényeket, vázás kompozíciókat, virágtálakat. Persze, ha ez nem volna elég, a virág mellé különböző ajándékkosarakat, egyéb ajándéktárgyakat is kínálunk. A főoldalon az egyedi csokor opcióban az Ön saját elképzelését valósítjuk meg, telefonos vagy email–es egyeztetés alapján.
A virágkiszállítás futáraink által valósul meg a kívánt címre, és ha Ön nem kíván üdvözlőkártya szöveget mellékelni a virágcsokorhoz, illetve az ajándékhoz, akkor mi az Ön adatait bizalmasan kezeljük.
Reméljük, hogy választékunkkal megnyerjük az Ön tetszését, és elégedett megrendelőként üdvözölhetjük!Üdvözlettel: Fehér Tulipán Virágbolt


Elérhetőség:

Cím 1153 Budapest Zsokavár u 17 (Fő tér)
Telefon +36 20 510 5788
E-mail
Web viragfutar-budapest.hu

Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8:00–18:00-ig,
szombat-vasárnap 9:00–14:00-ig.
Bankkártyás fizetés nincs
Virágküldés van